ΣΤ' ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
ΕΔΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Φοίνικας), Εθν.Αντιστάσεως 173-175, Τ.Κ: 55134
ΤΗΛ. (2310) 477.128-9, FAX: 475.301, 473.863
www.hunters.gr e-mail: hunters@hunters.gr

Θεσσαλονίκη 16/8/2004

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεσσαλονίκη: Ολυμπιακή πόλη
και συμμετοχή Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής

Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή των κυνηγετικών οργανώσεων συμμετέχει στην προσπάθεια για ενίσχυση της Ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων. Πέραν των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και ειδικών περιοχών στην Αττική, επικουρική βοήθεια προσφέρεται εθελοντικά και σε επιλεγμένες τοποθεσίες στην Ολυμπιακή Πόλη της Θεσσαλονίκης.

Για το λόγο αυτό συγκεντρώθηκαν άνδρες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας Θράκης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου ενημερώθηκαν από τον Αστυνομικό Διευθυντή, υποστράτηγο κ. Κων/νο Τζέκη για τα καθήκοντά τους. Σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Τζέκης εξήρε το έργο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά, αφού πρόκειται για αξιωματικό που επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει στην ελληνική περιφέρεια.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού κ. Γεώργιος Ορφανός, ο οποίος επισήμανε το μεγάλο έργο που επιτελούν σήμερα οι κυνηγετικές οργανώσεις. Είναι άλλωστε από τους πολιτικούς, με ενεργό φιλοπεριβαλλοντική δράση, ενώ παρακολουθεί από κοντά τις δραστηριότητες των κυνηγετικών οργανώσεων, συμμετέχοντας στις Γενικές Συνελεύσεις της ΚΟΜΑΘ.

Με την παράκληση για δημοσίευση
Γραφείο Τύπου ΚΟΜΑΘ


Σ.Σ. Η ΚΟΜΑΘ μας έστειλε και φωτογραφίες από την εκδήλωση. Για λόγους χώρου δεν τις δημοσιεύουμε εδώ.