Γ΄ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΔΡΑ: ΠΑΤΡΑ, ΚΑΝΑΡΗ 22-24, ΤΚ:26222
Τηλ: 2610-361.671 - 672, Fax: 346.614
www.kynomp.gr Ε-mail: info@kynomp.gr

Πάτρα, 6 - 9 - 2009

Δελτίο Τύπου

Άνανδρη δολοφονία Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα
της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου



Εκφράζουμε την θλίψη και την οδύνη μας για τον άδικο χαμό του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα και υπαλλήλου μας Θεόδωρου Παπασπυρόπουλου ο οποίος έπεσε θύμα ενός αδίστακτου οπλοφόρου εγκληματία κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του προασπίζοντας το φυσικό περιβάλλον και την νομιμότητα.

Στοιχεία σαν το δολοφόνο εγκληματία καμία σχέση δεν μπορούν να έχουν με την κυνηγετική οικογένεια, είναι απλώς εγκληματίες οπλοφόροι.

Εκφράζουμε εκ μέρους όλου του κυνηγετικού κόσμου, τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την μεγάλη μας θλίψη στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Επίσης, είμαστε δίπλα στον δεύτερο Θηροφύλακα Λάττα Γεώργιο ο οποίος εκτελούσε κοινή υπηρεσία με το θύμα και ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου σύσσωμη πενθεί για τον άδικο χαμό του εκλεκτού συνεργάτη της Θεόδωρου Παπασπυρόπουλου. Μεγάλο και δυσαναπλήρωτο το κενό τόσο για εμάς αλλά ιδιαίτερα για την οικογένειά του στην οποία η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου θα σταθεί με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο στο πλευρό της.


- Ο Πρόεδρος -


Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος
  - Ο Γ. Γραμματέας -


Κανελλόπουλος Νικόλαος